Välkomna till KiropraktorKompaniet!

KiropraktorKompaniet har kliniker i Stockholm City och i vackra universitetsstaden Uppsala

Människokroppen är otrolig på så sätt att många leder ska samarbeta för även de enklaste uppgifter. Bara att promenera kräver rörlighet i fötter, knän, höfter, rygg och armar. Dessa rörelser är förprogrammerade och styrs av kroppens egna nervsystem.

Vid skada eller hinder av dessa rörelser måste kroppen kompensera med nya, mindre väl fungerande rörelseuttag. Halta kan t ex vara ett sätt att minska smärta och göra det möjligt att gå kortare sträckor. Dessa ”nya” felaktiga rörelsemönster aktiverar muskler som inte främst är designade att utföra just den uppgiften.

Detta leder till ömma och trötta muskler som förhindrar kroppens naturliga läkningsförmåga. Kiropraktorn testar och letar upp dessa inskränkta rörelser och ömma muskler och behandlar dem. Efter en behandling kan kroppen få utrymme att läka sig själv.

Eftersom inget läkemedel eller annan främmande komponent ges till patienten så är kiropraktik en av de mest naturliga behandlingsformerna man kan få.

PremiumGym by KiropraktorKompaniet

På Kungsängsgatan öppnar vi i juli/augusti Uppsalas personligaste gym! Fokus kommer vara på personlig service, bemötande och kunskap. Det finns idag många olika gym i Uppsala men inget där legitimerad vårdpersonal undersöker sina medlemmar för att optimera varje medlems hälsa. Det ska vi vara först med.

Bli medlem innan den 1 juli för att ta del av öppningserbjudandet som endast kommer att gälla de 200 första medlemmarna.

Läs mer på www.premiumgym.se

Välkommen!